Posted in Beating depression

Bergochdalbana 

Senaste tiden har verkligen känts som en känslomässig bergochdalbana. Jag mår neutralt nån dag, sen plötsligt hamnar jag i mörka tankar och har det inte alls särskilt trevligt för att sedan dagen efter med bestämdhet försöka komma på saker för att få mig glad. Rätt rörigt inombords med andra ord så har tagit kontakt med primärvården igen, var på ett första samtal hos psykolog idag med ytterligare ett bokat på måndag. Hoppas även på en läkartid inom kort. Hade en MADRS poäng om 23 så ingen större panik över det. Förhoppningen är att få hjälp att reda ut lite tankar och att sätta ihop nån form av plan för att gå framåt, och sen skulle jag gärna haft en kemisk off-knapp för de jobbiga kvällarna! We’ll see.

Jag har även gjort lite andra försök till att vända skutan med fler roliga saker att se framemot  – bland annat en resa till Maanvee i München i september där vi ska gå på Oktoberfest, lite overkligt men har blivit försäkrad om att jag inte behöver dricka öl ^_^ Väldigt länge sen vi sågs nu så det ska bli riktigt roligt!  I oktober bär det sen av till Loka brunn på en träningsweekend, har ingen aning om vilka ledarna är men antar att det blir svettigt och jobbigt 😛 och kanske lite bastu och god mat. Det är nånting i alla fall.

Allt jag kan göra nu är att försöka njuta av det jag bokat redan innan det hänt, försöka att plocka guldkornen ur vardagen och att kasta av mig känslan av ensamhet, rastlös uttråkning och hopplöshet – det blir bättre!

Men till dess så har jag anime ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s