Posted in Home

Our new baby

Nu har vi fått vår nya lägenhet! Min lilla bebis! Inte riktigt för att vi väntat i nio månader, snarare två, men det har ändå varit lite pirrigt och lite pyssel innan vi kommit på plats. Än så länge är baby bara ett tomt skal, en blank kanvas, men snart kommer hen växa och bli ett riktigt hem!

Ok, kanske är lite överdrivet, särskilt för någon som flyttat så många gånger som mig men lite också just därför. Nu vill jag inte flytta nå mer. Jag vill inte ha möbler från fyra olika ställen som inte passar ihop. Jag vill inte ha gardiner som kanske passar på nästa ställe. Jag vill ha mitt hem. Min bostad. Min trygga hamn där jag kan vara mig själv etc etc.

But really. När du kommer in genom vår blåa dörr, då ska det inte vara några tvivel om att här bor jag och bae. Så därför ska vi ta hand om baby, pyssla om och låta hen växa upp. Mest troligt blir det några koliknätter, nån hemsk trotsålder, nån period där allt måste vara blått och det enda som går att äta är banan med curry, en fjortisperiod när allt är töntigt och nån form av ung vuxen som försöker hitta sig själv. Men sen – jäklar anamma vilket hem vi kommer ha!

Här bor vi!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s